website statistics
 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

 
 
 
Törzsvásárlói tagság
=
folyamatos kedvezmény!


Miért éri meg Törzsvásárlónak lenni?
  • a törzsvásárlói programba történő belépés és a Törzsvásárlói tagság ingyenes
  • törzsvásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítunk
  • kedvezményeinkről mindig előre tájékoztatjuk, így időben tervezheti meg vásárlásait
  • termékeink árából – a halmozott összegnek megfelelően – 5-10-15% kedvezményt adunk

A Tantaki Törzsvásárlói Tagság (továbbiakban Törzsvásárlói tagság) használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

A Törzsvásárlói Rendszer működtetésének célja
A Tantaki Kft., mint a magyarországi oktatóanyag piac meghatározó szereplője, már megalakulásakor legfontosabb céljai között határozta meg a játékos tanulás kialakításában és formálásában való aktív részvételt. E cél megvalósítása és a rendszeresen visszatérő vásárlók különleges kiszolgálása érdekében hozta létre a Tantaki Törzsvásárlói Rendszert. A program célja egyrészt rendszeresen visszatérő vásárlóink megbecsülése, ösztönzése, másrészt a velük folytatott folyamatos és interaktív kommunikáció fenntartása.
A Törzsvásárlói Rendszer által nyújtott különféle kedvezmények, egyedi szolgáltatások igénybevételére kizárólag a tagsággal rendelkező törzsvásárlók jogosultak. Törzsvásárlói programunk 2014. január 1-jén indul, és visszavonásig érvényes.

Hogyan és hol használható a Tantaki Törzsvásárlói kedvezmény?
A kedvezményekre való jogosultság automatikus, a webshopba történő regisztrációt követően a vásárló bekerül a Tantaki elektronikus rendszerébe. A kedvezmény felhasználható személyes és online vásárlások alkalmával is. A vásárlások halmozott értéke alapján akár 15% kedvezményben is lehet részesülni az alábbiak alapján:


Kedvezmények
 
A kártya kedvezménye Induló: 0% 5% 10% 15%
Tagság státusza - Ismerkedő tagság Felelős Szülő tagság Gondoskodó Szülő tagság
Halmozott vásárlás összege 0 –
29.990 Ft
30.000 –
49.999 Ft
50.000 – 99.999 Ft 100.000 Ft -


A kedvezmények részletes ismertetése
A tagság kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez a promóciós anyagokon, akciós szabályzatokban, illetve a www.tantaki.hu internetes áruház vonatkozó oldalain külön említésre kerül. Több kedvezményes jogcím esetén a vásárló választhat, hogy melyiket kívánja igénybe venni.
A www.tantaki.hu webáruház esetében a kedvezmények alól kivételt képeznek az akciós termékek, illetve néhány egyéb termék. Utóbbi esetben a termék adatlapján nem jelenik meg a törzsvásárlói kedvezmény.
A kedvezmények a következő termékekre vonatkoznak: CD-k, oktató DVD-k valamint letölthető oktatóanyagok.


A Tantaki Kft. Törzsvásárlói rendszerében a törzsvásárlói tagsághoz kapcsolódóan a háromféle tagsági státusz kerül bevezetésre:

1. Tantaki Ismerkedő tagság: amennyiben vásárlásai halmozott összege (2014. január 1-től) meghaladja a 30.000 Ft-ot, de nem éri el az 50.000 Ft-ot, akkor minden saját gyártású termékre (CD, DVD, letölthető oktatóanyagok) 5% kedvezményt biztosítunk minden vásárlás alkalmából.

2. Tantaki Felelős Szülő tagság: ha több, mint 50.000 Ft értékben vásárolt már a Tantaki webshopjában (2014. január 1-től) de a vásárlások halmozott értéke nem érte el a 100 000 Ft-ot, akkor 10% kedvezményben részesül a Tantaki oktatóanyagok árából.

3. Tantaki Gondoskodó Szülő tagság: ebbe a csoportba akkor kerülhet, ha legalább 100 000 Ft értéket ér el a halmozott vásárlásai összege, melyet 2014. január 1-től számol rendszerünk. Ebben az esetben minden saját gyártású termékre (DVD, CD, letölthető oktatóanyagok), minden vásárlás alkalmával megilleti Önt a 15% kedvezmény.

A halmozódó egyenleg alapján, sávváltáskor, automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke, amely az átlépést követő vásárlás alkalmával használható fel. Önnek ezzel további teendője nincs. Sőt a webshopba saját profiljával belépve azonnal a kedvezményel csökkentett árakat látja majd.

EGYÉB SZABÁLYOK – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei
Amennyiben a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a Tantaki Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a  kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Tantaki Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a tagságot, illetve a tagsági azonosítót letiltani.

A törzsvásárlói tagsággal kapcsolatos feltételrendszert a Tantaki Kft. mint kibocsátó bármikor módosíthatja, a törzsvásárlói tagsággal igénybe vehető kedvezményeket változtathatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is, a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül. A változásokat a kibocsátó, internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

Az adott vásárlással szerezhető törzsvásárlói összeghalmozódásra a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség. A Tantaki Kft. részéről nem teljesített vagy a vásárló által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén összeghalmozódás nem történik. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói jóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a Tantaki Kft.-nek, úgy a Tantaki Kft. ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlást hozzáadja-e a halmozódó összeghez.

Adatok kezelése és védelme
A Tantaki Kft. webshopjába történő regisztrációval a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a Tantaki Kft. elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a törzsvásárlói azonosító letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.
A Törzsvásárlói programra a Tantaki Kft. jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

Felelősség
A Tantaki Kft. nem felel a törzsvásárlói azonosítóval kapcsolatos visszaélésekért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben Áfával növelt bruttó értéket jelentenek.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Tantaki Kft. Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon az irodában tartózkodó munkatársainkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Elérhetőségek:
Cím: Tantaki Kft. 1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 3.em./23.
Telefon: 06/70 940 6326
E-mail: info@tantaki.hu vagy marketing@tantaki.hu

Köszönve eddigi vásárlásait, bízunk abban, hogy hosszútávon üdvözölhetjük törzsvásárlóink között!

Nagy Erika
ügyvezető igazgatóKapcsolatAdatvédelemAdatvédelmi nyilatkozatFelhasználási feltételek www.tantaki.hu
 

 
 


Nagy lányom a demo segítségével megtanulta a % számításos anyagrészt!

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mostanában nagyon sok negatív élmény érte a matek tanulással kapcsolatban. Félévkor épp hogy kettes lett, és azóta kapott 2 elégtelen osztályzatot.
Amikor először mutattam neki a szerzeményemet nem is nagyon akart meghallgatni, de aztán teljesen egyedül hallgatta meg és csinálta végig a tesztet. Ma lehetőséget kapott, hogy javító dolgozatot írjon ebből a anyagból és legnagyobb örömömre bevállalta! Sőt! Nagyon jól sikerült!
De, legjobb a csillogó szeme volt, amiben láttam a siker örömét!!!! Nagyon köszönöm a segítégét és most arra kérem, hogy az 6.-os matekot részemre minél hamarabb postázza, mert nagyon nagy szükségünk lenne rá!!!

Köszönettel egy anyuka:
LiebeA
2010.02.25 Szentendre
Oldaltérkép


Nagy lányom a demo segítségével megtanulta a % számításos anyagrészt!

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mostanában nagyon sok negatív élmény érte a matek tanulással kapcsolatban. Félévkor épp hogy kettes lett, és azóta kapott 2 elégtelen osztályzatot.
Amikor először mutattam neki a szerzeményemet nem is nagyon akart meghallgatni, de aztán teljesen egyedül hallgatta meg és csinálta végig a tesztet. Ma lehetőséget kapott, hogy javító dolgozatot írjon ebből a anyagból és legnagyobb örömömre bevállalta! Sőt! Nagyon jól sikerült!
De, legjobb a csillogó szeme volt, amiben láttam a siker örömét!!!! Nagyon köszönöm a segítégét és most arra kérem, hogy az 6.-os matekot részemre minél hamarabb postázza, mert nagyon nagy szükségünk lenne rá!!!

Köszönettel egy anyuka:
LiebeA
2010.02.25 Szentendre